Forsiden Oppskrifter Tomatifisert boknalam
Tomatifisert boknalam

Alle ingrediensene til tomatisert boknalam klargjort. Foto: Knut Åserud

  • 400 gr boknakjøtt skavet oppVær så god! Nylaget tomatisert boknalam er servert. Foto: Knut Åserud
  • 4 store blancherte tomater hakket opp
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • Et lite glass tomatpuré
  • 2 dl grønsakskraft/buljong


Hakk opp alle grønnsakene i terninger. Ikke for små, men sånn at det er noe å tygge på. Surr kjøtt og løk i en solid kasserolle til løken er gylden brun. Legg i resten av grønnsakene, la det stå og frese litt før kraften og tomatpuréen tilsettes. Serveres med godt brød!

Sist oppdatert onsdag 12. november 2008 00:40
 
Kopirett © 2017 Varangermat – Luptons Kompetanse AS. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.